POLITIKA PRIVATNOSTI - KOLAČIĆI

Na određenim mjestima unutar web stranice i u određeno vrijeme, GENERALTURIST 1923 d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. GENERALTURIST 1923 d.o.o. jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati.

Uređivanje i brisanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adresa iz mailing listi, moguće je na linku Pretraga i uređivanje korisničkih podataka ili putem linkova za uklanjanje / uređivanje podataka koji se nalaze u podnožju svih promotivnih e-mailova tvrtke GENERALTURIST 1923 d.o.o.. Za informacijama o njihovim podacima, korisnici se mogu obratiti putem e-mail adrese info@generalturist.hr

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s GENERALTURIST 1923 d.o.o.

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, GENERALTURIST 1923 d.o.o. zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci na web stranici generalturist.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Na web stranicama generalturist.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:

GENERALTURIST 1923 d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici tvrtke GENERALTURIST 1923 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Jamstvo korištenja web stranice

GENERALTURIST 1923 d.o.o. ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne GENERALTURIST 1923 d.o.o., snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža GENERALTURIST 1923 d.o.o.. GENERALTURIST 1923 d.o.o. naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se GENERALTURIST 1923 d.o.o. ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.